top of page

Behandlingsformer

En session er sammensat af forskellige behandlingsformer.

Ud fra en indledende samtale, min intuition og ud fra en holistisk tilgang til kroppen sammensættes en session. 

Gamle mønstre og vaner kan sætte sig og blokere for flow i din krop. Ligesom uforløste og/eller undertrykte følelser kan. Dette kan blokere for, at du lever med din optimale energi og i din fulde power.

Når du ikke lever dit liv ud fra din inderside, så bliver du ganske enkelt drænet for energi i den ene eller anden form. Vi kender allesammen følelsen af at leve i en stresset hverdag, ikke føle vi når alt det, vi gerne vil og at vi ikke behandler os selv, vores børn, vores kære på den måde vi egentlig gerne ville.

Jeg kan hjælpe dig med at finde ind til din kerne, så du kan føle dig mere fri.

Gamle overbevisninger, mønstre og vaner kan også sætte sig som smerte i din krop. Det kan eksempelvis være som hovedpiner/migræner, ondt i nakke og skulder, kæbespændinger, stress, angst.


Ved hjælp af kropsterapi og mentoring kan vi sammen finde din vej. DU er den klogeste på DIN krop, og jeg kan hjælpe dig med at finde frem til forløsning.

Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige behandlingsformer, jeg kan anvende i en session.

Kontakt mig endelig hvis du har nogle spørgsmål 🤍

Reflexology_edited_edited_edited.jpg

Zoneterapi

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsmetode, hvor man med tryk og massage på zoner, som sidder på hænder og fødder, stimulerer og sender energi til organer, muskler og systemer i kroppen og dermed skaber balance i kroppen.

Pressure Points_edited_edited.jpg

Akupressur

Akupressur er stimulering af punkter på meridianbanerne på kroppen. Man kan både massere, trykke, tappe eller holde på punkterne. Når energien ikke kan flyde frit i meridianbanerne, kan der opstå gener og ubalancer forskellige steder i kroppen.

Cupping

Cupping

Cupping kan afhjælpe spændinger og stagnationer i kroppen. Ved hjælp af sugekopper skabes der et vakuum, som øger blodtilførslen til musklerne og dermed gør, at affaldsstoffer og stagnationer kan forlade kroppen. Man kan også bruge cupperne til at massere med for en mere dybdegående massage.

Reiki Treatment  _edited.jpg

Healing

I en healing kanaliserer jeg energi til dig, din krop og dit system. En healing kan både være guidet, men også foregå i stilhed alt efter hvad behovet er.

Reiki Behandling

Kranio Sakral Terapi

En meget blid, men dybdegående behandlingsform som kan afhjælpe og lindrer skævheder og spændinger i kroppen. Metoden giver ro til og balance i dit nervesystem.

Kranio sakral terapi kan være med til at afhjælpe: Hovedpiner/migræner, Ryg- og nakkesmerter, hormon ubalancer, muskelspændinger, angst, stress symptomer.

Med støtte og meget blide tryk/massage støttes din krop tilbage i balance.

Elsk dig selv

EFT

EFT står for emotionel freedom technique. EFT er en metode, hvor man ved hjælp af tapping på bestemte powerpunkter kan afhjælpe ophobede blokeringer i kroppens energi, og på den måde forløse gamle traumer, overbevisninger og følelser. Det smukke i denne metode er, at man går ind og accepterer sig selv, uanset hvilke følelser man har siddende i kroppen.

Skuldermassage

Massage

Massage er hos mig massage på organstyrede muskler, hvor der kan sidde stagnerede og uforløste følelser.

afbalancering af klipper

Mentoring

Alt efter behov og hvad man kommer med, kan mentoring både være før, under og efter behandling. Og en session kan også primært bestå af samtale. Jeg støtter dig i at finde svar på dine udfordringer, for du og din krop ved bedst selv, hvordan i kommer videre.
Det kan være indre barn healing, hvor man går ind og får fat i gamle mønstre, traumer og overbevisninger, der hjalp dig som barn, men som vi stadig ryger i og som kan hæmme dig i dag.

D8D1142A-5A36-47B4-AB48-C8098D40C2C5.jpeg

Tryk og glad baby- og børnebehandling

Døjer din guldklump med mavegener, søvnproblemer, uro i kroppen, sygdomme, forstoppelse, så kan det afhjælpes med zoneterapi, akupressur og massage.

Du er altid velkommen til at booke et 30 minutters møde eller tlf.samtale

Behandling: Inventory
bottom of page